Öppet hus på kommunen

29 NOV 2016
Skrivet av :

Under skyltsöndagen bjöd Älvsbyns kommun och polisen in till information om det medborgarlöfte som nu finns inom kommunen. Detta på plats i kommunhusets foajé.

_dsc6061

På plats var kommunalrådet Helena Öhlund, som tillsammans med tjänstemän från kommunen och älvsbypolisen träffade medborgarna under årets skyltsöndag.

Under våren 2016 fick kommunens innevånare svara på en enkät där kommunen och polisen tillsammans plockade fram ett medborgarlöfte för att öka tryggheten i Älvsbyn. Nu har medborgarlöftet arbetats fram och undertecknats av båda parterna, så skyltsöndagens öppna information i kommunhuset var att låta innevånarna ta del av innehållet i detta.

Flertalet kommuninnevånare tog chansen under dagen att tala ut om medborgarlöftet med kommunalrådet Helena Öhlund, kommunchef Magnus Nordström, socialchef Hans Nyberg och skolchef Jan-Erik Backman, som fick möjlighet att tala om vad kommunen kan göra, och poliserna Robert Janeheim och Stefan Nilsson om hur det polisiära arbetet kommer att utföras.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.