Humor och hälsa kan höra ihop

Komikern Åsa Ivarsdotter (f.d Persson) besökte Restaurang Fluxen på måndagskvällen med en föreläsning om humor och riktiga historier ur livet med både nära döden- och nära livet- uppleverser.

20161031_asai_5690

Åsa Ivarsdotter

Något som Åsa själv beskriver som att hon halkat in på området hälsa och föreläsning efter en lång resa som komiker och programledare.

– Hade någon sagt att jag skulle satsa på föreläsningar om hälsa för en 6-7 år sedan, då hade jag tänkt aldrig.., men nu är det så.. säger Åsa Ivarsdotter.

Själva föreläsningen som varade i ca en timme, där fick publiken på kring 100 personer höra många historer varvat med humor och allvar från Åsas eget liv,  som lockade till många skratt och kanske en och annan tår.

När Åsa läser ur Torgny Lindgrens okända syster Dagnys bok ”Norrlands Akvagrå” på dialekt, så skrattas det mycket i publiken.

20161031_asai_5700

Att Åsa gillar att improvisera och ta in det som sker i publiken, fånga ögonblicken som blir oförglömliga när publiken märker att det verkligen sker i stundens just nu och här, märks tydligt.

Lite gladare upplysta och nöjda fick publiken prova på en upppigande drink med en massa antioxidanter för att efter en kort pausen få veta mer om deras fördelar för kroppen.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.