Fräck stöld på Övra Byn

14 NOV 2016
Skrivet av :

Leif Wiklund hade köpt markisolering till sitt garagebygge. I helgen körde någon fräckt in på tomten, lastade fyra balar och förvsann.

– Man blir bara paff. Jag upptäckte det på söndagskvällen när jag skulle skjutsa min dotter och tänkte att; ”nog är högen liten”.

Fotspåren i snön avslöjar att det rör sig om minst två personer.
”Släpvagnen hade nära nog helt nya vinterdäck med mycket bra avtryck. Bilen hade betydligt sämre däck. Rejäla skor med kraftigt mönstrade sulor lämnade också fina spår i nysnön”, skriver Leif på sin Facebook-sida.

– De har helt enkelt kört upp på tomten bredvid mitt gamla garage och vänt med bil och släpvagn. Sedan stannat vid utfarten, sprättat pallen med markisolering som stod inne på tomten och dragit iväg med fyra balar, säger Leif.

Någon polisanmälan har han inte gjort.
– Det är ingen idé. Summan på det stulna är också ganska ringa.

Men Leif vill varna andra.
”Nu är det någon mindre nogräknad som ska bygga någonting”, skriver han på Facebook.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.