Vinnare med stil och karaktär

23 OKT 2016
Skrivet av :

Åtta år i exil för utbildning och jobb. Sedan flyttade Emma Granberg, 30, hem till Älvsbyn igen och startade eget, Emmas Hudstudio. På Näringslivsgalan vann hennes företag priset Årets Rookie.

– Fantastiskt! Redan när företaget blev nominerat kände jag mig som en vinnare, berättar Emma.

Hon är utbildad hud- och spaterapeut på International Beauty School of Sweden i Stockholm. Efter tiden i huvudstaden blev det också några år i Umeå.

– Men när vi fick barn då gick flytlasset hem till Älvsbyn igen, berättar Emma, som i november 2015 öppnade salong på Storgatan.

– Det har gått över förväntan. Bokningarna strömmar in och jag har kunder från hela Fyrkanten och Arvidsjaur. 

 

Emma Granberg blev Årets Rookie.

Emma Granberg blev Årets Rookie.

När Emma fick höra att hennes företag var nominerat till priset Årets Rookie blev hon så glad att Torgny Hortlund på Företagarna fick lugna henne och säga att det än så länge ”bara” handlade om en nominering.

– När de sedan ville komma och filma mig inför galan så fick jag panik. Filma? Intervjua? Hur skulle jag hitta en lucka för det? Jag som slänger i mig lunchen på tio minuter för att hinna med mina kunder.

Men medverkan i film blev det för Emma. Gala också. Där fick hon alltså ta emot priset.

 

20161023_0123

Juryns motivering:
Företaget har på kort tid utvecklat en ny marknad i Älvsbyn. I sitt ledarskap har hon visat på stil och karaktär.

 

Övriga nominerade i kategorin var: MRA Bygg AB och VJ Teknik AB.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.