Våldsam bilbrand utanför Sikfors

25 OKT 2016
Skrivet av :
bilbrand

FOTO: RÄDDNINGSTJÄNSTEN

En närmast explosionsartad bil-brand utbröt på måndagseftermiddagen längs Älvsbyvägen, i höjd med Sikfors och i närheten av Varglyckan. I bilen färdades en kvinna, två barn och en hund. Samtliga klarade sig utan skador men fordonet blev totalförstört.
Tur i oturen var att motorn dog. Kvinnan rullade då in på en gårdsplan hos bekanta. När kvinnan skulle kontrollera vad som var fel slog lågor plötsligt upp från bilens främre del.

I bagageluckan fanns en gasolflaska som kvinnan, trots paniken, tänkte på och som hann lyftas ut ur bilen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.