Våldsam bilbrand utanför Sikfors

bilbrand

FOTO: RÄDDNINGSTJÄNSTEN

En närmast explosionsartad bil-brand utbröt på måndagseftermiddagen längs Älvsbyvägen, i höjd med Sikfors och i närheten av Varglyckan. I bilen färdades en kvinna, två barn och en hund. Samtliga klarade sig utan skador men fordonet blev totalförstört.
Tur i oturen var att motorn dog. Kvinnan rullade då in på en gårdsplan hos bekanta. När kvinnan skulle kontrollera vad som var fel slog lågor plötsligt upp från bilens främre del.

I bagageluckan fanns en gasolflaska som kvinnan, trots paniken, tänkte på och som hann lyftas ut ur bilen.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.