Rekord-sommar för Storforsens hotell

06 OKT 2016
Skrivet av :
Lars-Erik Granberg, VD, och Lotta Berglund, hotellchef.

Lars-Erik Granberg, VD, och Lotta Berglund, hotellchef.

Storforsen Hotell noterar en rekordsommar!
– Campingen har varit full nästan varje kväll, berättar Lotta Berglund, hotellchef.

Beläggningen på hotellet har också varit hög liksom antalet matgäster i restaurangen.
– Det här är nog den bästa sommaren sedan jag började på hotellet. Vi har också haft jättemånga dagsbesökare som besökt restaurangen, säger Lotta.

Hotellet fick nya ägare den 1 mars i år. En av delägarna är Lars-Erik Granberg som också är VD för hotellet.
– Jag har ju ingen tidigare sommar att jämföra med men känslan har varit god, tycker Lars-Erik och berättar om planerna för campingen.
– Efter nästa sommar kommer den att få ett rejält ansiktslyft.

Bokningarna inför vintern ser också bra ut.
– Vi har i stort sett fullt fram till vintertestsäsongens slut, berättar Lotta.

De olika hotellpaketen fortsätter att sälja bra. Dessutom dukas snart det populära julbordet upp om knappt två månader. Halloweenfesten och nyårsfirandet är två andra högtider som lockar folk till hotellet.

En anledning till framgångarna är effektiv marknadsföring.
– Vår största marknad finns ju i Piteå och Luleå. Där har vi hittat en mycket bra och prisvärd lösning tillsammans med Gratistidningen (som samarbetar med Älvsbyn Just Nu som i sin tur även samarbetar med Älvsbybygdens annonsblad. reds. anmärkning). Vi når ut till alla hushåll. Det fungerar alltid.
– Annonserna får stort genomslag. Folk börjar ringa direkt på morgonen när tidningarna delas ut. Ibland har vi inte ens hunnit informera personalen, säger Lotta med ett skratt.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.