Misshandlade kvinna och gav sig på polisen

05 OKT 2016
Skrivet av :

Polisen fick larm om en misshandel i Älvsbyn. När den misstänkte mannen skulle gripas blev det tumult. Det krävdes pepparspray, handfängsel och spotthuva innan polispatrullen kunde ta den berusade 54-åringen till arresten.

Händelsen inträffade på en adress utanför Älvsbyn. Enligt anmälan ska mannen ha misshandlad en närstående kvinna genom att bland annat slå henne i ansiktet. När polisen kom till platsen möttes de av en mycket aggressiv person.

– Han satte sig i motvärn och vi tvingades använda pepparspray och belägga honom med handfängsel och spotthuva, säger Mathias Borin, RLC-befäl, till Norrbottens-Kuriren.

Mannen är nu misstänkt för både misshandel och våldsamt motstånd.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.