Misshandlade kvinna och gav sig på polisen

05 OKT 2016
Skrivet av :

Polisen fick larm om en misshandel i Älvsbyn. När den misstänkte mannen skulle gripas blev det tumult. Det krävdes pepparspray, handfängsel och spotthuva innan polispatrullen kunde ta den berusade 54-åringen till arresten.

Händelsen inträffade på en adress utanför Älvsbyn. Enligt anmälan ska mannen ha misshandlad en närstående kvinna genom att bland annat slå henne i ansiktet. När polisen kom till platsen möttes de av en mycket aggressiv person.

– Han satte sig i motvärn och vi tvingades använda pepparspray och belägga honom med handfängsel och spotthuva, säger Mathias Borin, RLC-befäl, till Norrbottens-Kuriren.

Mannen är nu misstänkt för både misshandel och våldsamt motstånd.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.