Heja fram Älvsbyns förare i NGK-Masters

23 OKT 2016
Skrivet av :

Svenska mästare, europamästare, ja till och med världsmästare möter Folkrace eliten i något som anses vara årets mest prestigefyllda Folkracetävling. Självklart har Älvsbyns MS förare på plats.

NGK-Masters är en motorsporthändelse i en klass för sig. På både lek och allvar samlas förare från olika motorsporter och gör upp om vem som är årets verkliga mästare. Unga, gamla, nya och rutinerade – till och med eliten ställer upp i den prestigefyllda tävlingen som lockar till sig folk från när och fjärran.

Älvsbyjuniorer redo för start. (Arkivbild)

Älvsbyjuniorer redo för start. (Arkivbild)

Och där, på en startlista bland 122 juniorer ser vi fem namn som representerar Älvsbyns MS. Enligt NGK-masters hemsida är reglerna enkla: Det gäller att ge allt och ha kul!

Vi önskar Albin Åkerlund, Anton Lindström, Emelie Hjertberg, Erik Lundberg och Josef Bohlin lycka till och för oss älvsbybor som inte har möjlighet att uppleva NGK-Masters på plats i Karlstad, ges möjlighet att följa tävlingen live från länken nedan.

https://sbfplay.solidtango.com/live/ngk-masters-2016

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.