Galans mest utskällda vinnare

23 OKT 2016
Skrivet av :

Utskälld varje dag. Ändå älskar Camilla Lindkvist sitt jobb.

– Jag har världens bästa arbetskamrater, säger Camilla, ägare Strycknäs hunddagis & pensionat, som i år är vinnare av folkets röst och tillika Årets Pärla.

Verksamheten startades år 2000 av hennes svärmor Marie-Louise Lindkvist och har successivt vuxit mer och mer.

– Jag har varken hemsida eller Facebook. Ändå hittar kunder hit från Skellefteå, Arjeplog, Piteå, Boden och Luleå, berättar Camilla som övertog företaget för fyra år sedan.

Camilla, ägare Strycknäs hunddagis & pensionat, blev vinnare av folkets röst och tillika Årets Pärla.

Strycknäs hunddagis & pensionat, blev vinnare av folkets röst och tillika Årets Pärla.

 

Strycknäs hunddagis & pensionat lever bokstavligen på sitt goda rykte. – En hund kan inte lämnas ensam. Därför är behovet av ett hunddagis stort. Hos oss får vovvarna både lek och motion. Mer långväga kunder lämnar in sina hundar i samband med semesterresor eller när de inte är hemma av andra skäl.
Utöver dagishundar har Strycknäs hunddagis & pensionat plats för fem så kallade inackorderingar.

– Det är i princip fullbelagt hela tiden, förklarar Camilla och avslöjar att hon sedan den 1 oktober anställt Fanny Johansson, utbildad hundskötare vid Grans Naturbruksskola i Öjebyn.
Priset Årets Pärla röstas fram av älvsbyborna via webben. Strycknäs hunddagis & pensionat vann med 56 procent av rösterna.

20161023_0180

Juryutlåtande:

Med fokus på service och kompletterande tjänster har de utvecklat företaget. Genom sitt ledarskap har de utvecklat värdekedjan mot kund.

Övriga nominerade: Polar Hotel och Edins Glas.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.