Galans mest utskällda vinnare

23 OKT 2016
Skrivet av :

Utskälld varje dag. Ändå älskar Camilla Lindkvist sitt jobb.

– Jag har världens bästa arbetskamrater, säger Camilla, ägare Strycknäs hunddagis & pensionat, som i år är vinnare av folkets röst och tillika Årets Pärla.

Verksamheten startades år 2000 av hennes svärmor Marie-Louise Lindkvist och har successivt vuxit mer och mer.

– Jag har varken hemsida eller Facebook. Ändå hittar kunder hit från Skellefteå, Arjeplog, Piteå, Boden och Luleå, berättar Camilla som övertog företaget för fyra år sedan.

Camilla, ägare Strycknäs hunddagis & pensionat, blev vinnare av folkets röst och tillika Årets Pärla.

Strycknäs hunddagis & pensionat, blev vinnare av folkets röst och tillika Årets Pärla.

 

Strycknäs hunddagis & pensionat lever bokstavligen på sitt goda rykte. – En hund kan inte lämnas ensam. Därför är behovet av ett hunddagis stort. Hos oss får vovvarna både lek och motion. Mer långväga kunder lämnar in sina hundar i samband med semesterresor eller när de inte är hemma av andra skäl.
Utöver dagishundar har Strycknäs hunddagis & pensionat plats för fem så kallade inackorderingar.

– Det är i princip fullbelagt hela tiden, förklarar Camilla och avslöjar att hon sedan den 1 oktober anställt Fanny Johansson, utbildad hundskötare vid Grans Naturbruksskola i Öjebyn.
Priset Årets Pärla röstas fram av älvsbyborna via webben. Strycknäs hunddagis & pensionat vann med 56 procent av rösterna.

20161023_0180

Juryutlåtande:

Med fokus på service och kompletterande tjänster har de utvecklat företaget. Genom sitt ledarskap har de utvecklat värdekedjan mot kund.

Övriga nominerade: Polar Hotel och Edins Glas.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.