”Det är företagen som driver samhället framåt”

23 OKT 2016
Skrivet av :
Elisabeth Nordström sjöng ut tillsammans med Kerstin Ryhed-Lundin och Britta Bergström

Elisabeth Nordström sjöng ut tillsammans med Kerstin Ryhed-Lundin och Britta Bergström

Näringslivsgalan i Älvsbyn blev som vanligt en mycket trivsam och uppskattad tillställning. Alla platser på Polar Hotel var sedan lång tid tillbaka bokade.

Trivsamt och uppskattat. Näringslivsgalan på Polar Hotel blev en lyckad tillställning. Det tyckte bland andra Ida Eklund och Viktor Johansson.

Trivsamt och uppskattat. Näringslivsgalan på Polar Hotel blev en lyckad tillställning. Det tyckte bland andra Ida Eklund och Viktor Johansson.

– I kväll ska vi hylla alla våra duktiga entreprenörer, betonade Elisabeth Nordström, ordförande för Företagarna i Älvsbyn, och påminde om kommunens höga placeringar i alla mätningar gällande ett gott företagsklimat.

Galan arrangerades i sedvanlig ordning av Företagarna Älvsbyn, Älvsby Köpmannaförening, Lantbrukarnas riksförbund Älvsbyn och Älvsbyns kommun med Sparbanken Nord som huvudsponsor. Prisutdelare var i tur och ordning; Elisabeth Nordström, Företagarna, Ulf Burström, Köpmannaföreningen, Anette Grundström, Sparbanken Nord, Stefan Hardselius, LRF, och Helena Öhlund, kommunalråd.
Kvällens konferencier Åsa Ivarsdotter var mäkta imponerad över entreprenörskapet i Älvsbyn.

– Fler än 800 företag på drygt 8 000 invånare. Dessutom flera stora bolag. Det är företagen som driver samhället framåt, betonade Åsa och berömde samhällsengagemanget från det lokala näringslivet.
Åsa räknade upp flertalet företag som sponsrar aktiviteter och föreningar i kommunen och hon belyste vikten av detta från det lilla till det större. Det är exempelvis inte alla kommuner som fått ishall och skidliftar av sina lokala företag.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.