Tappert Älvsbyn föll mot Gammelgården

04 SEP 2016

Älvsbyn hade chansen att säkra en kvalplats till division 3. Men laget föll borta mot utmanaren Gammelgården med 0-3 (0-1).

Älvsbyn kom till matchen med en tunn trupp, bara två avbytare på bänken. Laget kämpade dock tappert.

Gammelgården tog ledningen efter 25 minuters spel genom Julia Lundström. Ett resultat som stod sig till halvtidsvilan.

Två minuter in i andra halvlek ökade My Grahn hemmalagets ledning. Efter detta mål orkade aldrig Älvsbyn resa sig.

Med två omgångar kvar ligger Älvsbyn kvar på andra plats i tabellen, tre poäng före just Gammelgården.

En spännande avslutning på serien väntar. Älvsbyn har två bortamatcher kvar mot Unbyn respektive Arvidsjaur.