Storseger för Älvsbyns fotbollsherrar

04 SEP 2016
Henok Tesfaldet Zerai gjorde två av Älvsbyns mål.

Älvsbyn vann med tennissiffror borta mot Öjebyn med 6-0 (3-0). Henok Tesfaldet Zerai blev tvåmålsskytt.

I och med segern gick Älvsbyn upp på tredje plats i tabellen för division 5 södra. Avståndet upp till tvåan Alter, på kvalplats, är dock sju poäng med tre matcher kvar att spela.

I matchen mot Öjebyn inledde Henok Tesfaldet Zerai målskyttet genom att sätta en straff i den åttonde minuten. Samuel Albag ökade till 2-0 efter knappt en halvtimmes spel. Strax före paus gjorde  Eseyas Amine 3-0.

Andra halvlek hann inte mer än starta innan Henok Tesfaldet Zerai gjorde sitt andra mål. Marcus Johansson spädde på till 5-0 och Basamba Fisheru faställde slutresultatet sex minuter före full tid.