Sikfors föll stort

11 SEP 2016

Sikfors fina höstform drabbades av en svacka hemma på Forsvallen mot  Infjärdens SK 2 på söndagskvällen. Det blev en förlust med 2-5 (0-2).

Hemmalaget hamnade snabbt i underläge när ISK gjorde första målet redan i den andra matchminuten. Det satte sin prägel på matchen.

Visserligen krigade Sikfors väl men motståndet var denna gång för starkt. Hemmalaget satte press på gästerna när Gustav Bergström reducerade till 1-2 åtta minuter in på andra halvlek.

Men ISK replikerade och gick ifrån till 5-1. Oskar Ögren reducerade ytterligare en gång till 2-5 innan Johannes Sandström spikade slutresultatet till 2-6 i slutminuten.

Målskyttar: 0-1 2’ David Granberg, 0-2 18’ Jonatan Wennstig, 1-2 53’ Gustav Bergström, 1-3 69’ Jonatan Wennstig, 1-4 73’ Jonas Wikstén, 1-5 80’ Joakim Berglund, 2-5 89’ Karl Oskar Ögren, 2-6 90’ Johannes Sandström.