Johannas Värld blev en fullträff

06 SEP 2016
Skrivet av :

Johanna Borgenstål utställning ”Whose world is this?” har ej avslutats ännu på Galleri K vid Älvsby Folkhögskola, det är först på fredag den 9/9, men redan nu berättar Johanna att hon sålt alla sina verk förutom ett par av mattorna.

20160824_johanna_puff

Johanna Borgenstål

Hon är överväldigad av framgången och berättar att hon reda lovat ställa ut kring Älvsbyn i samband med en kommande julmarknad. – Alltid blir det något nytt, säger Johanna glatt.

Vi träffar Johanna första kvällen som hon tagit över ledarskapet för målarkluddarna på Älvsby Folkhögskola, vilket också är något hel nytt för henne. Tiotalet ”kluddar” har mött upp denna första tisdagkväll och hoppas få ny inspiration av Johanna.

20160906_gallerik_målarkludd

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.