Bil körde ner i ravin – tre skadade

20 SEP 2016
Skrivet av :

UPPDATERAD, BILDER: Tre personer fördes till Älvsbyns Hälsocentral på tisdagen sedan de kört ner i en ravin i höjd med Vistbäcken vid lunchtid på tisdagen.

Foto: Sterling Nilsson

– Båda bilarna kom från Arvidsjaurshållet. En av bilarna skulle svänga vänster och hade blinkersen ute men blev i det läget omkörd. De touchade, och den omkörande bilen hamnade åtta meter ner i en ravin, mot bäcken. Det har trots allt slutat ganska lyckligt men tre personer, de som var med i bilen i ravinen, är förda till vårdcentralen i Älvsbyn. De tre som satt i den andra bilen är oskadda och ville inte uppsöka vård, säger Roger Bohman, vid räddningstjänsten i Älvsbyn, till Norrbottens-Kurirens reporter Stig Nordlund.

Bilen var nära att hamna i ån men stannade mot några ungträd i slänten.
Samtliga involverade personer är från andra länder än Sverige. Fordonen är uppenbart hyrbilar.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.