Bil körde ner i ravin – tre skadade

20 SEP 2016
Skrivet av :

UPPDATERAD, BILDER: Tre personer fördes till Älvsbyns Hälsocentral på tisdagen sedan de kört ner i en ravin i höjd med Vistbäcken vid lunchtid på tisdagen.

Foto: Sterling Nilsson

– Båda bilarna kom från Arvidsjaurshållet. En av bilarna skulle svänga vänster och hade blinkersen ute men blev i det läget omkörd. De touchade, och den omkörande bilen hamnade åtta meter ner i en ravin, mot bäcken. Det har trots allt slutat ganska lyckligt men tre personer, de som var med i bilen i ravinen, är förda till vårdcentralen i Älvsbyn. De tre som satt i den andra bilen är oskadda och ville inte uppsöka vård, säger Roger Bohman, vid räddningstjänsten i Älvsbyn, till Norrbottens-Kurirens reporter Stig Nordlund.

Bilen var nära att hamna i ån men stannade mot några ungträd i slänten.
Samtliga involverade personer är från andra länder än Sverige. Fordonen är uppenbart hyrbilar.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.