ÄIF chanslösa mot topplaget Munkan

10 SEP 2016
reduerar till 1-4. FOTO: KRISTER PALM

Henok Tesfaldet Zerai reducerar till 1-4. FOTO: KRISTER PALM

Älvsbyn var chanslösa i fredagskvällens hemmamatch mot serieledarna Munkan. Det blev 1-6 (0-4) i baken för de grön-vita.

Gästernas Benjamin Gaudet hade en lyckad kväll. Han gjorde fyra av målen.

lossar ett skott ur snäv vinkel. FOTO: KRISTER PALM

Oskar Edin Lundström lossar ett skott ur snäv vinkel. FOTO: KRISTER PALM

Munkan avgjorde matchen redan under första halvleken och gick till pausvilan med en 4-0-ledning.

Henok Tesfaldet Zerai reducerade en kvart in i andra halvlek. Men det var mer av akademisk betydelse.

Älvsbyn hade trots allt bud på fler mål. FOTO: KRISTER PALM

Älvsbyn hade trots allt bud på fler mål, som när när Eseyas Amine var nära att näta. FOTO: KRISTER PALM

Men Älvsbyn hade bud på fler mål. Det avslöjar inte minst fotografen Krister Palms bilder.

För Älvsbyn återstår två matcher av säsongen. En av dem är det prestigefyllda derbyt mot Nybyn.

Ännu en chans. FOTO: KRISTER PALM.

Målskyttar (minut och namn) 4’ Benjamin Gaudet, 15’ Filip Andersson, 17’ Linus Isaksson, 44’ Benjamin Gaudet, 60’ Henok Tesfaldet Zerai, 80’ Benjamin Gaudet, 81’ Benjamin Gaudet.