Utvisning för dressing från Vidsel

Utvisning för dressing från Vidsel. Personalen på Ica i Skellefteå använder plasthandskar när de tar i den Luleå-märkta dressingen.

Utvisning för dressing från Vidsel. Personalen på Ica i Skellefteå använder plasthandskar när de tar i den Luleå-märkta dressingen.

Oj, oj, oj…
Delikatessfabriken i Vidsel svarade för en felpassning av den grövre sorten. Hamburgerdressing med Luleå Hockeys logga skickades till Ica Supermarket i Skellefteå.

”En fruktansvärd upptäckt gjordes i morse…vi har fått en felleverans som vi inte klarar av att hantera. Söker därför efter personer som känner sig manade att ta hand om dessa stackare. Vi kan inte tänka oss att ta betalt för dem utan skänker bort dem gratis! Vi tillhandahåller handsprit och plasthandskar vid avhämtning”, skriver Ica Supermarket i Skellefteå på sin Facebooksida.

ica skeå 2

Ann-Chatrine Andersson, ägare av Delikatessfabriken i Vidsel, tar misstaget med ett skratt.

”I vanliga fall säljs den ju endast i Norrbotten, men det är ju bra att de får smaka på riktiga doningar där nere också. Men jag älskar deras reaktion, riktigt hejiga är de”, kontrar Ann-Chatrin på sin Facebooksida, gör tummen upp och har delat Ica Supermarkets inlägg.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.