Sikfors nära att få Gammelgården på fall

11 AUG 2016
Målvakten Sanna Lundgren hyllades efter matchen av sina lagkamrater.

BILDEXTRA: Sikfors fotbollsdamer rider vidare på framgångsvågen. Laget var nära en skräll mot topplaget Gammelgården och ledde med 2-0 efter första halvlek. Men orken tröt och matchen slutade 2-2. Stor matchhjälte var hemmamålvakten Sanna Lundgren.

Målskyttarna Veronica Johanson och Emelie Berglund jublar.

Sikfors började bra. Före paus hade Gammelgården stora problem. Hemmalaget var också effektiva på Forsvallens regnblöta gräs.

1-o gjorde Veronika Johannson i den 24:e minuten. Fyra minuter senare ökade Emelie Berglund till 2-0.

Caroline Olofsson Heikki slet hårt.

I andra halvlek startade Gammelgården jakten på en kvittering. Sikfors stretade emot bra. Men i 64:e minuten reducerade My Grahn. Hon var också den som kvitterade med nio minuter kvar att spela.

– Men helt fantastiskt att vi kunde kriga oss till en poäng. Gammelgården är ett bra lag med många talangfulla spelare. Med tanke på hur de dominerade andra halvlek känner vi oss mer än nöjda med en poäng, säger Emelie Berglund, spelande tränare.

Sanna Lundgren storspelade.

Hemmalagets målvakt Sanna Lundgren storspelade. Hon var säkerheten själv och orädd. Hon svarade också för ett antal vältajmade utrusningar och läste spelet fantastiskt bra.

Mycket bra var också backen Felicia Nordlund.

Fast alla spelare i Sikfors förtjänar förstås beröm för sina insatser.

Felicia Nordlund - en klippa i försvaret.

Felicia Nordlund – en klippa i försvaret.

Sikfors har nu tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste matcherna. Kompisgänget börjar bli riktigt otrevliga att möta för deras motståndare.