Kryss för Älvsbyns fotbollsherrar

13 AUG 2016
Oskar Edin Lundström gjorde ännu ett mål.

En olycklig start på matchen grusade Älvsbyns förhoppningar om seger i bortamatchen mot IFK Arvidsjaur 2. ÄIF reste sig men nådde inte längre än till oavgjort 2-2.

Hemmalaget fick en kanonstart och tog ledningen redan i den nionde minuten. Det väckte Älvsbyn men inte tillräckligt. För en kvart senare utökade Arvidsjaur sin ledning. Målskytt vid båda tillfällena var Musisi Josemah.

Efter paus inledde ÄIF jakten på poäng. 20 minuter in i andra halvlek reducerade Oskar Edin Lundström. Med 14 minuter kvar av ordinarie tid kvitterade Sherzod Achilov.

Tyvärr lyckades inte ÄIF göra fler mål. Älvsbyn hade behövt en seger. Nu blir det svårt för laget att nå kvalplatsen till division 4.

Domaren Johan Nyström delade ut sex gula kort. Fyra till hemmalaget och två till ÄIF.