Johannas värld är här

BILDEXTRA: På onsdagskvällen hadde Johanna Borgenstål utställning ”Whose world is this?” vernissage på Galleri K, med Älvsby Folkhögskola som arrangör.

20160824_johanna_4349

Wow! Vilken höjdarutställning, den tilltalar mig i sitt mycket tydliga bildspråk som kommer fram i de sparsamt urvala verken, med många små detaljer som får åskådaren att finna ny detaljer, som alla är framställt med mycket glädje, känsla och kunskap.

20160824_johanna_4350

Det började här !

Att Johanna har nerverna på helspänn kan man känna vid vernissagen, men det är mycket som också tilltalar alla och det går hem hos åskådaren.

Att hennes satsning på kreativa projekt och att jobba med detta på heltid är inte en djärv satsning, utan mer en bekräftelse på henne sinne för bild, färg och form.

Som givetvis även fortsättningsvis är en del av henne, för vi vet vad hon kan i inredningar i skyltfönster från förr, då hon som anställd på Gårdings skyltade upp med spänst.

Om man skall ge utställningen ett betyg, så kan man vara internationell genom att säga ”It gives the feeling of closeness and attention to detail in his imagery”

God fortsättning Johanna och lycka till i ditt fortsatta skapande.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.