Älvsbyn på vinnarspåret igen

23 AUG 2016
Skrivet av :
20160822_0295

Här gör Mandi Akhtri sitt första mål i Älvsby-tröjan. FOTO: KRISTER PALM

Älvsbyn vann hemma i regnet på Älvåkra med 4-2 (1-1) mot Storfors AIK/MSSK.
– Andra halvlek spelar vi upp oss rejält, Skönt med en seger, tycker Robert “Isse” Isaksson tränare.

Oskar Edin Lundström inledde målskyttet för Älvsbyn. FOTO: KRISTER PALM

Oskar Edin Lundström inledde målskyttet för Älvsbyn. FOTO: KRISTER PALM

I vårmötet skapade Älvsbyn ett flertal chanser utan att nyttja dem. Förbannelsen såg ut att grina de grön-vita även i hemmamatchen mot SAIK/MSSK.  Trots bollövertag för de grön-vita tog gästerna ledningen med 0-1 genom Niklas Keil i den 24:e minuten.

Men Älvsbyn replikerade snabbt. Anfallet efter avspark kvitterade Oskar Edin Lundström. Det gav energi till hemmalaget.

20160822_0266

Hör gör Chinemerem Victor Nnachi 3-1 till Älvsbyn. FOTO: KRISTER PALM

I andra halvlek tog Älvsbyn kommandot.  Då kom också avgörandet med tre mål inom nio minuter alldeles i slutet av matchen. 2-1 gjorde Henok Tesfaldet Zerai, 3-1 Chinemerem Victor Nnachi och 4-1 Mandi Akhtri.
Det var Mandis första mål i Älsbytröjan.

– Och han var bra. Kul att han också fick göra mål, berömmer “Isse”.

David Vikström reducerade sedan till 4-2 i den sista matchminuten. Men det var mer av akademisk betydelse. För Älvsbyn lever en strimma hopp om att nå andraplatsen i tabellen och kval. Nu skiljer fem poäng upp till Alter.

Se fler bilder nedan. FOTO; KRISTER PALM

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.