Älvsbyn på vinnarspåret igen

23 AUG 2016
Skrivet av :
20160822_0295

Här gör Mandi Akhtri sitt första mål i Älvsby-tröjan. FOTO: KRISTER PALM

Älvsbyn vann hemma i regnet på Älvåkra med 4-2 (1-1) mot Storfors AIK/MSSK.
– Andra halvlek spelar vi upp oss rejält, Skönt med en seger, tycker Robert ”Isse” Isaksson tränare.

Oskar Edin Lundström inledde målskyttet för Älvsbyn. FOTO: KRISTER PALM

Oskar Edin Lundström inledde målskyttet för Älvsbyn. FOTO: KRISTER PALM

I vårmötet skapade Älvsbyn ett flertal chanser utan att nyttja dem. Förbannelsen såg ut att grina de grön-vita även i hemmamatchen mot SAIK/MSSK.  Trots bollövertag för de grön-vita tog gästerna ledningen med 0-1 genom Niklas Keil i den 24:e minuten.

Men Älvsbyn replikerade snabbt. Anfallet efter avspark kvitterade Oskar Edin Lundström. Det gav energi till hemmalaget.

20160822_0266

Hör gör Chinemerem Victor Nnachi 3-1 till Älvsbyn. FOTO: KRISTER PALM

I andra halvlek tog Älvsbyn kommandot.  Då kom också avgörandet med tre mål inom nio minuter alldeles i slutet av matchen. 2-1 gjorde Henok Tesfaldet Zerai, 3-1 Chinemerem Victor Nnachi och 4-1 Mandi Akhtri.
Det var Mandis första mål i Älsbytröjan.

– Och han var bra. Kul att han också fick göra mål, berömmer ”Isse”.

David Vikström reducerade sedan till 4-2 i den sista matchminuten. Men det var mer av akademisk betydelse. För Älvsbyn lever en strimma hopp om att nå andraplatsen i tabellen och kval. Nu skiljer fem poäng upp till Alter.

Se fler bilder nedan. FOTO; KRISTER PALM

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.