Acetec sätter Älvsbyn på kartan

26 AUG 2016
Skrivet av :

alvsbyn sverige

Acetec märker sina produkter med Älvsbyn, Sverige

– Vi är väldigt stolta och glada över att vi både utvecklar och tillverkar våra produkter i Älvsbyn. Därför kommer vi från och med nu att märka alla våra produkter med att de är utvecklade och tillverkade i Älvsbyn berättar Henrik Oskarsson, VD, och fortsätter:

– Det är fantastiskt roligt att vi kan hålla till på en liten ort och leverera över hela Sverige, Norge och Finland. Många vet inte om var våra produkter tillverkas men det ska vi ändra på.

Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Verksamheten består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, med branscherfarenhet sedan 1988.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.