Andra raka segern för Sikfors fotbolldamer

06 JUL 2016
Sikfors spänner musklerna efter segern mot Unbyn med 7-1.

Sikfors tog sin andra raka seger när Unbyn besegrades hemma på Forsvallen med 7-1 (2-1).
– Spelmässigt gjorde vi ingen bra match men målskyttet lossnade ordentligt i andra halvlek, säger Emelie Berglund, spelande tränare.

Som vanligt firade Sikfors ordentligt. Det blev den numera traditionella lagbilden efter slutsignalen. Sikfors fotbollsdamers resa kan du följa här…

Matchen då? Ja, första halvlek blev ingen höjdare men Sikfors kunde ändå gå till pausvila med en uddamålsledning, 2-1.

I andra halvlek kom ketchupeffekten. Sikfors var effektiva och gjorde hela fem mål efter paus.

Målskyttarna samlade på bild: Vera Johansson gjorde två mål. Övriga målskyttar var Ann Sofie Joanson, Sofi Lövgren, Sofie Lundgren, Emelie Berglund och Emelie Stenvall.

Målskyttet fördelade sig över sex spelare. Vera Johansson gjorde två mål. Övriga målskyttar var Ann Sofie Joanson, Sofi Lövgren, Sofie Lundgren, Emelie Berglund och Emelie Stenvall.