Älvsbyn vann viktig seger

07 JUL 2016
Johanna BJörk började målskyttet för Älvsbyns fotbollsdamer i segermatchen borta mot Storfors.

Johanna Björk började målskyttet för Älvsbyns fotbollsdamer i segermatchen borta mot Storfors.

Älvsbyn hakar på i toppstriden av division 4. Detta efter att ha besegrat Storfors AIK 2 på bortaplan med 2-1 (1-0).

Det blev en jämn drabbning på Hedens Idrottsplats. Älvsbyn fick initiativet målmässigt när Johanna Björk gjorde 1-0 efter en knapp halvtimmes spel.

Storfors AIK var dock långt ifrån uträknade. Fyra minuter in i andra halvlek kvitterade Sanna Nyström. Då blev det nerv i matchen.

Tio minuter senare avgjorde Anna Berglund tillställningen. Hennes mål räckte till seger, 2-1. Det innebär att Älvsbyn hakar på Svartbjörnsbyn i kampen om seriesegern. Just nu är Älvsbyn fyra poäng efter men med en match mindre spelad.