Älvsbyhus bjuder på virtuella husvisningar

10 JUL 2016
Skrivet av :

Gå på husvisning, när du vill, var du vill via din dator eller smarthphone. Ja, det är vad Älvsbyhus nu erbjuder:
– Ja, med den nya 360-tekniken gör vi det möjligt för alla att uppleva ett Älvsbyhus, rum för rum, berättar Olov Granström, marknadschef, Älvsbyhus.

Den nya filmtekniken kallad 360 erbjuder tittaren en interaktiv rörlighet att vrida och vända sig i filmen 360 grader. Det låter som science fiction, men är nu verklighet tack vare teknikutvecklingen.

En teknik som gör det möjligt för Älvsbyhus att nu erbjuda husvisningar överallt, när som helst:

– Ja, du kan se filmen i din mobil, padda eller laptop och röra dig i filmen genom att vrida på din mobil eller padda eller röra dig runt med muspekaren. Effekten är att du kan se dig om i de rum du besöker. Upplevelsen tar dig närmare en verklig husvisning än tidigare filmteknik och ger oss en ny möjlighet att presentera våra hus på ett attraktivt sätt, säger Olov Granström, marknadschef, Älvsbyhus.

Var kan jag ta del av den här husvisningen?

– Besöker du vår webbplats kan du se filmen här, men vi kommer att publicera den via Facebook för att så många nyfikna som möjligt ska få ta del av den. Sedan kommer våra säljare att använda den för att erbjuda intresserade en lite annorlunda husvisning. Tanken är att vi ska kunna visa upp våra hus på mässor och olika event också med den här tekniken.

– I första läget kan du besöka vår storsäljare Höner, ett 1,5-planshus som vunnit många kunders hjärtan med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum… Ja, du kan väl titta själv, se filmen här: 360-visning av Älvsbyhus modell Höner

OBS! Om du använder en mobiltelefon eller surfplatta, klicka här för att öppna filmen på YouTube.
Webbläsaren Safari har ej stöd för 360-film, vänligen använd Chrome eller Firefox.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.