Lägerskoj på Lillstrand

30 JUN 2016
Skrivet av :

Tystnaden har precis lagt sig på Lillstrands kursgård och 24 glada tjejer och killar, 10-12 år är på väg hem efter det scout- och kompisläger som varit i veckan.

Lillstrand

Lillstrand

Tre minnesvärda, skojiga och soliga dagar har de med sig i bagaget, det kan lägerledaren Maria Karam intyga, hon har nämligen själv erfarenhet av att vara på Lillstrand som lägerdeltagare. När hon vuxit ur lägeråldern fortsatte hon, som så många andra som ledare i stället.

-Från det att jag var nio år, har jag varit på årliga läger här, förklarade hon. Just scout- och kompislägret är mycket populärt och har funnits i dryga 15 år.

20160629_132129

– Vi har fått önskemål om att ha fler lägerdagar, men sanningen är den att vi ledare inte orkar mer än två nätter, skämtade Maria Karam vid kvällens avslutning, och av bilderna att döma verkar det ha varit fullt ös på programmet.

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.