Minister pratade med Polarbröd

Carina Zolland, Mikael Damberg och Karin Bodin åt en lunch tillsammans och pratade om industrins utmaningar.

Carina Zolland, Mikael Damberg och Karin Bodin åt en lunch tillsammans och pratade om industrins utmaningar.

Mikael Damberg, närings- och innovationsminister, åt en informell lunch på restaurang Tallkotten i Luleå tillsammans Polarbröds VD Karin Bodin och  informationschefen Carina Zolland i onsdags. Samtalet över en bit mat gällde industrins utmaningar och möjligheter.

– Det var ett intressant möte. Näringsministern ger ett gediget intryck och har fokus på rätt saker. Det är särskilt roligt att han lyfter hållbarhetsfrågorna i den nya industristrategin och att han ser Polarbröd som förebild, säger Polarbröds vd Karin Bodin.

På lunchen deltog även representanter för Gestam Hardtech, Mefos, Smurfit Kapp samt Luleås Kommunalråd Yvonne Stålnacke.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.