Match med två ansikten när Nybyn vann derbyt över Sikfors

11 JUN 2016
Taggar : , ,
Fredrik Johansson gjorde två mål. (Arkivbild)

Sikfors fick en drömstart i derbyt mot Nybyn. Klockan hade bara tickat fyra minuter när det stod 2-0 efter dubbla mål av Linus Olsson. 14 minuter senare ökade Anton Johanson Närvä till 3-0. Men Nybyn vände och vann med 3-5 (3-2).

Det blev ett derby med två ansikten. Sikfors fick allt med sig i matchinledningen. Men glömde knyta ihop säcken.

För efter en halvtimme reducerade Tomas Ågren NIlsson och nio minuter senare satte Fredrik ”Freud” Johansson Nybyns andra mål. Det gav gästerna energi inför andra halvleken.

Bara tio minuter efter pausvilan hade Nybyn vänt till 4-3 efter mål av Mattias Enmark och ”Freud”. Slutresultatet fastställdes sedan på straff.