Full fart på Högheden

20 JUN 2016
Skrivet av :

Trots blåst, kyla och lervälling bjöd Älvsbyns Motorsällskap på en trevlig tillställning uppe på Högheden. 

De rikliga vattenmängder som föll natten mot söndag hindrade inte Älvsbyns Motorsällskap från att få till ett riktigt bra arrangemang. Tack vare idogt arbete av både föreningsmedlemmar och funktionärer hann man skrapa av banan så pass mycket, att första start kunde köras på utsatt tid. Allt eftersom dagen fortlöpte avdunstade vattnet från marken och de dryga 70 tävlande kunde bjuda på spännande fajter i kvalheaten. Låt oss bjuda lite bilder och givetvis, dagens resultat.

 

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.