Arvidsträskdraget

BILDEXTRA: Trollingfisketävlingen Arvidsträskdraget under lördagen lockade trots ostadigt väder många, bara i företagsklassen var det 35 deltagare, och minst lika många övriga fiskare som trotsade vädret och njöt till tävlingen.

I samband med prisutdelningen passade Arvidsträsk byaförening på att dela ut deras tre stipendium. Till Milla Nyberg, för att hon i byns lilla teaterprojekt vågat stå på scenen och vågat sjunga som ingen annan i byn.

Vidare även till Catharina och Owe Berggren som gjort och gör fina insatser i organisationen Operation Smile, och avslutningsvis Börje Pettersson, som ordnar allt i byn och hustrun Kaijsa som sätter färg på byn.

I själva Arvidsträskdraget och dess Företagstävlingen fick vi första tre lag på pallen:

1:a BDX Företagarna AB, 85,32 p.
2:a TRS Montage, 82,56 p.
3:a Team Sportia, 77,62 p.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.