Acetec köper företag och nyanställer i Älvsbyn

acetc

Acetec har köpt tillverkningen av rektangulära ventilationskanaler av Venttillverkarna i Norr AB. Produktionen flyttas från Luleå till Älvsbyn och planeras vara i drift andra veckan i augusti.

Henrik Oskarsson, VD.

Henrik Oskarsson, VD.

– Vi kommer till en början att rekrytera två personer till produktionen men hoppas inom kort att vara fem personer berättar VD, Henrik Oskarsson  och fortsätter:
– Tillverkning av rektangulära ventilationskanaler kompletterar vår verksamhet bra och extra roligt är att vi kan rekrytera folk från orten.
Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Verksamheten består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet med miljötänkande som ledord. Acetec har branscherfarenhet sedan 1988.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.