Acetec köper företag och nyanställer i Älvsbyn

acetc

Acetec har köpt tillverkningen av rektangulära ventilationskanaler av Venttillverkarna i Norr AB. Produktionen flyttas från Luleå till Älvsbyn och planeras vara i drift andra veckan i augusti.

Henrik Oskarsson, VD.

Henrik Oskarsson, VD.

– Vi kommer till en början att rekrytera två personer till produktionen men hoppas inom kort att vara fem personer berättar VD, Henrik Oskarsson  och fortsätter:
– Tillverkning av rektangulära ventilationskanaler kompletterar vår verksamhet bra och extra roligt är att vi kan rekrytera folk från orten.
Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Verksamheten består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet med miljötänkande som ledord. Acetec har branscherfarenhet sedan 1988.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.