Mikael fortsätter som tränare

16 MAJ 2016
Skrivet av :
Mikael Drugge fortsätter som tränare för ÄIF Hockey.

Mikael Drugge fortsätter som tränare för ÄIF Hockey.

ÄIF Hockey har löst tränarfrågan. Mikael Drugge fortsätter ytterligare en säsong.

– Skönt att ha tränarfrågan löst. Vi är nöjda med Mikael Drugges jobb gångna vinter, säger Mikael Johansson på kansliet.

Drugge har en  lång meritlista som tränare, bland annat i Luleå Hockeys organisation där han tränat klubbens J18-lag. Han har även ansvarat för U16, U18, och A-pojkslaget i Luleå Hockey, samt tränat laget Luleå Rebells.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.