Mikael fortsätter som tränare

Mikael Drugge fortsätter som tränare för ÄIF Hockey.

Mikael Drugge fortsätter som tränare för ÄIF Hockey.

ÄIF Hockey har löst tränarfrågan. Mikael Drugge fortsätter ytterligare en säsong.

– Skönt att ha tränarfrågan löst. Vi är nöjda med Mikael Drugges jobb gångna vinter, säger Mikael Johansson på kansliet.

Drugge har en  lång meritlista som tränare, bland annat i Luleå Hockeys organisation där han tränat klubbens J18-lag. Han har även ansvarat för U16, U18, och A-pojkslaget i Luleå Hockey, samt tränat laget Luleå Rebells.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.