Loppis och Retromarknad på Forum

21 MAJ 2016
Skrivet av :

På lördagen genomfördes en loppis/retromarknad på Forum genom Älvsby Lion:s club försorg, när väl dörrarna öppnade kl. 10 så stormade oerhört många köpare in för att hitta sina klipp.

 

Helt utsålt i förväg och under dagen var det nog en genomströmning på drygt 1000-1500 gäster, parkeringsplatser fylldes och härligt många som ville handla.

20160521_lions_puff

10 000 till elevråden för en Fridluftsdag för Älvsby Skolor

Det som bars in före Loppisen, bars ut i en strid ström av nya ägare ganska snart. Avslutningsvis avslutande allt med att Lions Club i Älvsbyn överlämnade en gåva till kommunens alla skolor på 10 000:- där alla skolbarn skall kunna få en hel fridluftsdag och elevråden planerar vad som skall ske denna dag.

Älvsby Parasport Skidor stod för fikaförsäljningen som blev en fin slant till deras fortsatta träningsläger och utveckling av skidlaget inom INAS (VM) och Special Olympics under kommande år.

20160521_lions_0001

Hela Älvsby Parasports Skidlag, med tränare och föräldrar stod för fikat under Lions Loppisen.

En mycket lyckad Loppis tyckte Tommy Jalar från Älvsby Lion:s club efter dagen slit och en bra grund att lägga på att stödja ungdommar i Älvsby Kommun från Lion:s sida, som fortsätter nästa år.

Foto: Krister Palm

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.