Kaijsa prisades av borgmästaren på Rhodos

27 MAJ 2016
Skrivet av :

Kaijsa

Konstnären Kaijsa Pettersson, Arvidsträsk, fick idag utmärkelsen ”Friend of Rhodes”. Under högtidliga former i Rhodos stadshus tackade borgmästaren Kaijsa för hennes support och kärlek för ön.

Det var i samband med hennes vernissage i Rhodos stad som vice borgmästare och kulturchefen uppmärksammade hennes långvariga kärlek till ön. Kaijsa har besökt Rhodos ett fyrtiotal gånger genom åren, som privatperson, utställare och lärare för akvarellmålare. Och det är inte sista gången.

I höst återvänder hon för att hålla i en ny akvarellkurs. Och eventuellt en ny utställning under 2017.

TEXT OCH FOTO: CHRISTINA SANDSTEN

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.