Fall framåt för Sikfors efter sömnig inledning

15 MAJ 2016
Linus Ohlsson sätter här sin andra straff för Sikfors.

Sikfors förlorade hemmapremiären mot IFK Arvidsjaurs andralag med 2-4 (1-4). Ett fall framåt. Men vad höll hemmalaget på med första kvarten? Då gjorde gästerna alla sina fyra mål.
– Vi står och sover, säger Oskar Öhgren, tränare, som själv inte kunde spela på grund av en ömmande häl.

Matchen startade tidigt. Klockan 13:00. Och hemmalaget verkade inte riktigt ha vaknat. Gästande Arvidsjaur tilläts göra fyra mål, alla på fasta situationer, frisparkar och hörnor, första kvarten.

– Så går det inte att spela, tycker Oskar.

Niklas Jonsson och Sikfors spelade upp sig i andra halvlek.

Efter den chockstarten vaknade Sikfors. Spelet jämnades ut. I andra halvlek, framförallt, spelade hemmalaget stundtals riktigt bra. En halvlek som SSK vann.

Många skador gör att Sikfors har fått möblera om en hel del i laget.

– Vi saknar kontinuitet.

Sikfors båda mål gjordes av Linus Ohlsson på straff

Även Arvidsjaur hade en straff. Men den räddades snyggt av SSK-målvakten Jonas Berglund.