Decimerat Sikfors föll stort – fick avsluta matchen med åtta spelare

22 MAJ 2016
Skrivet av :
Sikfors föll tungt (Arkivbild)

Sikfors föll tungt (Arkivbild)

Sikfors hade svårigheter att få ihop ett lag och ville flytta matchen mot Munkan till hösten. Men det gick inte förbundet med på. Så spel blev det. Men inte nog med det. Under matchen drabbades Sikfors av flera skador och fick avsluta matchen med åtta spelare! Det förlust med 0-7.

Bortamatchen mot Munkan vill nog Sikfors glömma så fort som möjligt. Ingenting gick lagets väg. Före matchen var det knappt att klubben fick ihop ett lag. Till och med spelare i damlaget kontaktades för säkerhets skull.

Nu fick Sikfors ihop en trupp. Tretton spelare. Men manskapet skulle decimeras än mer under matchens gång. Skadorna blev så många att avbytarna inte räckte till…

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.