Sparbanken stöttar Parasport Norrbotten

05 APR 2016
Skrivet av :

dt3dyeulisewkzgglbop

Sparbanken Nord – Framtidsbanken har under 2016 tagit beslutet att stötta Parasport Norrbotten, före detta Norrbottens Handikappidrottsförbund. Pengarna ska främja förbundets arbete med idrottsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning i Norrbotten.
– Sparbanken Nord ser detta samarbete som en naturlig och viktig del i bankens arbete för en regional hållbarhet och handlingskraft där förenings- och mångfaldsfrågor spelar en stor och viktig roll. Parasport Norrbottens roll och verksamhet är viktig för att vi ska lyckas göra vår region ännu mer attraktiv, säger Gunnar Eikeland, VD, Sparbanken Nord.
– Vi ser en stor fördel i samarbetet med Sparbanken Nord, då vi idag är tvungna att lägga ner mycket tid på sponsorjakt istället för den verksamhet som vi brinner för. Detta 3-åriga samarbete löser inte hela vårt ekonomiska behov, men kommer väldigt väl till pass och kommer självklart att gagna vår idrottsverksamhet för personer med funktionsnedsättning här i länet, säger Ulla Z Revholm, ordförande Parasport Norrbotten.
Källa: Sparbanken Nord

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.