Korsträsk vann Fritz Ohlssons Cup

11 APR 2016
Skrivet av :
Foto: ROBERT JANEHEIM

Foto: ROBERT JANEHEIM

Under helgen spelades Fritz Ohlssons cup i fotboll i Arcushallen i Luleå. Korsträsk IK deltog i pojkar -03. Lördagen inleddes med att spela 1-1 mot Bergnäset och därefter mötte man Gammelgården från Kalix. Den matchen slutade med en 4-2 förlust. Eftersom det var dubbelmöte i gruppen spelades ytterligare två matcher mot samma lag. Först vann Korsträsk mot Bergnäset med 4-0 och på söndagen blev det 2-2 mot Gammelgården.

Semin spelades mot IFK Luleå och den vanns med 2-0. I finalen ställdes Korsträsk mot Gammelgården igen. Korsträsk gick upp till en ledning med 2-0 men slutet blev rafflande när Gammelgården reducerade med ca 1 minut kvar av matchen. Korsträsk lyckades dock hålla undan och vann med 2-1.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.