Hela klubben firade Nelly:s hemkomst

07 MAR 2016
Skrivet av :

Med hela sex medaljer hem från VM/EM i INAS World Nordic-Alpine Skiing Championships (VM) i Zakopane i Poland, togs Nelly Enmark emot av ÄHMK:s skidlag under glada och uppsluppna former på måndagseftermiddagen.

20160307_nelly_3177

Bara att få visa upp de nya sex medaljerna från VM (3 brons) och EM (3 brons) inför lagkamrater var dagens höjdare för de övriga lagmedlemmarna, i Älvsby Handikapp och motions klubb Skidlag då Nelly Enmark togs emot med tårta glada tillrop på Ekbergs Café.

Nelly berättade om de tre loppen där hon vann de tre bronsen och då hon fick veta att detta INAS VM även erhållit EM status så att det blev även tre EM brons.

Under två år har Nelly tagit ett VM Guld, fyra VM Brons och tre EM Brons.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.