Årsmöte PRO Älvsbyn

18 MAR 2016
Skrivet av :

Ordförande Gottner Eriksson hälsade alla de närvarande välkomna till PRO Älvsbyns årsmöte på restaurang Fluxen och bjöd till bords.

När så maten hade avnjutits , underhöll Mona och Niklas Thorneus, med ett knippe välkända melodier – till ackompangemang av Niklas på dragspel. Det blev mycket upp-skattat av de närvarande. Därefter hölls parentation för under året avlidna medlemmar.

Efter denna inleddes årsmötesförhandlingarna, som leddes av Lars Hedberg, med Anita Karlsson som sekreterare. Punkterna på dagordningen klarades snabbt av.

Nästa inslag i årsmötet var PRO Norrbottens Distriktsombuds-man Eva Rögde som informerade lite grand, om vad som är på gång i Distriktet. Bland annat – studiematerial om bedrägerier mot äldre, verktygslåda för att visa hur man arbetar med medlemsvärvning. Hon berättade också om Gysingeveckan som i år hålls mellan 15 till 20 Maj.

När detta var klart, avtackades 2 trotjänare – Barbro Johansson och Ingvar Markström för sina insatser i styrelsen och Inger Stenberg för sin insats i Bingokommiten. Därefter lite information om kommande aktiviteter inom PRO Älvsbyn.

Sedan kaffet hade druckits vidtog dragning i det sedvanliga lotteriet. När detta var klart tackade ordförande de närvarande och avslutade årsmötet.

Text och Foto: Lennarth Södersten/PRO Älvsbyn

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.