Två sångerskor och ett piano

08 FEB 2016
Skrivet av :

Ellinor & Lena

Ett stämningsfullt program med en repertoar av både psalmer, filmmusik och egenhändigt komponerat verk bjöds åhörarna i kyrka på när Älvsby församling under söndagskvällen gästades av musiker från Arvidsjaur.

Konserten ”Ett ögonblick i sänder” var vårterminens första kvällsmusik i kyrkan och höll som brukligt mycket hög standard. Den eminenta pianisten Ellinor Stenlund broderade ut sin skicklighet över tangenterna och de musikstycken hon och sångerskan Lena J Lundgren  sjöng tillsammans lämnade ingen oberörd.

Välkända stycken såsom ”Blott en dag” och ”Närmare Gud till dig”, framfördes med både precision och känsla och sammanfattningsvis kan man nog säga att det var en mycket  samspelt duo med röster som fungerade fint ihop.

Efterår kunde de som ville runda av kvällen inne i Johannesgården på årets första ”Träffpunkt After the sixties”, en social mötesplats öppen för alla under ledning av initiativtagerskan  Margareta Offerman.

 

 

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.