Konstiga tillsammans

16 FEB 2016
Skrivet av :

En enkel lättsam utställning med Lena Nilsson och Marianne Kortesoja, med en travesterande titel ”Konstiga tillsamman”

KONSTiga är vi allihopa

På måndagen den 15e februari höll Galleri K, älvsby folkhögskola, vernissage för utställningen: ”Konstiga tillsammans”. Ett vernissage där konstnärerna, Lena Nilsson och Marianne Kortesoja, medverkade. Båda hemmahörande i Älvsbyn.

Det är en utställning med olika tekniker; decoupage, encaustic art, hantverk och måleri/blandteknik. Betitlade på både svenska och finska.

Utställningen känns lätt och skör i uttrycket. Trots titlar som ”ensamhet” och ”bortglömda”, är det en ljushet i Galleri K som behövs i februarimörkret. Rekommenderar er att besöka och uppleva verken.

Utställningen pågår 15-26e februari. Galleri K håller öppet må-fr 08.00-15.00.

Niklas Patomella

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.