Uppskattad årlig tradition

13 DEC 2015
Skrivet av :

Under lördagen var det som vanligt juluppvisning med Älvsby konståkningsklubb i ishallen.

Konståkningsppvisningen har blivit en uppskattad årlig tradition. Där höstens alla träningar gett resultat, där åkarna i åldrarna 7-15 år med hjälp av tränarna Agnes Lidström och Josephine Bengtsson, arbetat för att utveckla sin åkning.

Detta visades goda exempel på när åkarna bjöd på luciatåg, enskilda program och som avslutning ett gemensamt program.

Välförtjänta diplom delades ut innan en stor fikabuffe fick avsluta en mysig förmiddag!

Text o Foto:
Caroline Kjerrulf

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.