Två nya Pizzor med Älvsbyanknytning

31 DEC 2015
Skrivet av :

UPPDATERAD: Otänkbar på nyårsafton, efterlängtad på nyårsdagen. Det handlar förstås om pizzan vars stora dag närmar sig.

För den som tagit ut svängarna på nyårsafton ligger det nära till hands att beställa pizza på nyårsdagen. För många är det lika självklart som att ligga i tv-soffan och glo på backhoppning eller Ivanhoe. Pizzan mättar och innehåller oftast rikliga mängder fett, något som mångas magar av någon anledning efterfrågar dagen efter den stora festen. Så glöm inte bort Pizzans Dag den 1/1 2016.

20151223_trekron_2073

Elinas

20151223_trekron_2072

Just Nu

”Elinas” och ”Just Nu”
Här i Älvsbyn laddar en av våra Pizzerior upp med att släppa två nyheter inför denna dag, ”Elinas” och ”Just Nu” som de nya pizzorna heter.

Salim Tahseen Saber som äger Pizzeria Tre Kronor släpper en halvt inbakad pizza vid namn ”Elinas” som är ett sätt att hedra vår Världmästare i scotercross Elina Öhman från Älvsbyn, där fläskfile, file och skinka blandas i en härlig blandning av vanlig och inbakad pizza.

”Just Nu” är variant den populära Älvsby Pizzan som har kompletterats med räkor för att passa fler som även ”Älvsbyn Just Nu” gör säger Salim.

20151223_trekron_2079

Salim Tahseen Saber erbjuder över hudra varianter på sin meny

Du kan redan nu beställa dessa på Pizzeria Tre Kronor som kraftsamlar med ett antal nya lokala produktnamn varav dessa är de två första, bland redan ett hundratal maträtter.

Redan nu har intresset för de två nyheterna spridit sig bland pizza ätare i Älvsbyn och redaktionen har provsmakat båda två som bjuder på mycket gott.

Öppettider Pizzeria Tre Kronor under Jul och Nyår är.
24/12 och 25/12 Stängt
Därefter
Måndag-Fredag 10.30-21.00, Lördag-Söndag 11.00-21.00

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.