Nu är det riktigt Dansdrag

28 DEC 2015
Skrivet av :

Under måndag och tisdag pågår det ett intensivt träningsläger i dans för Dansdraget i Älvsbyn och intresserade från inbjudna klubbarna runt omkring i länet.


Under dessa två dagar är det Mikael Moilanen och Jimmy Järvekvist från Eskilstuna som tränar.

Mikael Moilanen är välmeriterad dommare och tränare i dans och om Jimmy Järvekvist som är Världsmästare 3 ggr, Nordisk mästare 2 ggr, Svensk mästare 9 ggr i dans, utbildad i klassisk balett, hip hop m.m.

Det som tänas är Lindy Hop, Boogie Woogie, Dubbelbugg och Bugg i två lokaler på Forum. Där detta är ett sätt från Dansdraget sida att bjuda sina medlemmar på utbildande och inspirerande träning för sina medlemmar. Totalt ett drygt tjugotal dansare från Dansdraget deltar och nästan lika många från klubbarna runt omkring i länet.

Text och Foto: Dansdraget

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.