Julfest PRO Älvsbyn

17 DEC 2015
Skrivet av :

När PRO Älvsbyn bjöd in till den traditionella Julfesten på restaurang Fluxen, så hade ett 90-tal medlemmar hörsammat kallelsen. I väntan på gröten och skinkan, bjöds det på glögg , pepparkakor och samvaro.

När gröten var inmundigad, fortsatte så festen med ut-delning av gåvor till dagverksamheten på Fluxen,samt till Nyberga för att sätta lite guldkant på de boendes vardag.

1

Därefter körde Margaretha Carlsson igång med allsång-en till ackompangemang av Jonny Eriksson på dragspel. Mest kända julvisor. Mitt i allsången kom Lucian med sitt följe intågande till skönsång. Luciatåget bestod som ifjol av PRO-medlemmar – med ordförande Gottner Eriksson själv som Lucia.

2

Då kaffet sedan var urdrucket, så blev det en uppvisning av Seniordans , som några medlemmar idogt tränat hela hösten under ledning av Airi Ingerskog. Hon uppmanade flera att börja med denna trevliga motionsform.

3

Som avslutning hölls dragning av det försålda lotteriet, med stort prisbord. Ordförande tackade därpå å styrelsens vägnar för det gångna året och önskade alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.

 

Foto: Anita Karlsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.