Ekbergs har öppnat upp nytt

17 DEC 2015
Skrivet av :

Under två veckor har Divines lokaler bytt skepnad. På lördagen slog Ekbergs konditori upp sitt nya konditori i dessa lokaler.

Ekbergs konditori flyttar sin filial i Älvsbyn från järnvägsstationen till Storgatan och nyrustade lokaler, då ombyggnaden av nya resecentrumet dragit ut på tiden och att det varit mycket problem med inbrott och ständigt städande av efter nattliga objudna gäster.

I mitten på september och i början på oktober blev det klart med nya lokaler i centrala Älvsbyn, då Divines lokaler blev lediga och ägaren Michael Bieri fick möjlighet att starta upp i nya lokaler med A-läge.

Det har målats om i köket, ett nytt golv har satts in och även en ny toalett har byggts så att den finns för kunderna.

Nu kommer Ekbergs konditori att anpassa sina öppettider till det som sker efter Storgatan och man hoppas att med denna nysatsning skall kunna konkurrera mer med Centrum och Café Storgatan för det finns plats för alla tre då det är olika satsningar på respektive inriktning.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.