Direktflyg till den grekiska övärlden

02 DEC 2015
Skrivet av :

Grekland

Direktflyg från Luleå till Kreta och Rhodos. Det erbjuder researrangören Apollo till sommaren 2016. Totalt handlar det om 4 000 platser.

– Detta är en mycket glädjande nyhet. Att flyga direkt från sin hemmaflygplats är mycket bekvämt, enkelt och smidigt vilket uppskattas i regionen. Rhodos och Kreta är dessutom två mycket populära destinationer, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef Luleå Airport.

På Rhodos har Apollo avtal med 40 olika hotell.

– Det är många som återkommer till Rhodos varje säsong och vi kan förstå varför. Med sina vackra stränder, unika minnesmärkningar från medeltiden och ett fartfyllt nöjesliv. Ja, Rhodos är en ö som har något för alla, säger Kajsa Moström, Informationschef på Apollo

Kreta är en annan grekisk pärla i Medelhavet. Hotellen ligger i allt från genuina små byar till mer turistvana orter som Rethymnon och Hersonissos oftast på eller nära stranden.

Avresor från Luleå sommaren 2016:

Luleå – Rhodos, varje onsdag mellan 4/5-6/1

Luleå – Kreta varje lördag mellan 7/5-11/6

Luleå – Kreta varje lördag mellan 13/8- 1/10

Källa: Apollo

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.