Späckat program för PRO i Älvsbyn 2016

28 NOV 2015
Skrivet av :

Vid PRO Älvsbyns föreningsmöte den elfte november presenterades bland annat föreningens verksamhetsplan för kommande år. Ett späckat program utlovas.

feb54ead-7e06-475b-96c7-eddd30c72926

Lars Hedberg

Ett 60-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan till höstmötet hos PRO Älvsbyn. När ordförande Gottner E. hälsat alla välkomna, serverades kaffet och smörgåsarna. Förtäringen intogs under livligt samspråk.

Då kaffet var urdrucket fortsatte så mötet. Först på programmet stod budget för 2016. Den redovisades av kassör Inga-Britt N.- inga stora förändringar från fjolåret. Budgeten godkändes av mötet.

Sedan presenterades verksamhetsplanen för 2016 – där visades de olika aktiviteterna som styrelsen planerat att genomföra nästa år. Ett späckat program.

De ansvariga för hemsidan ( Anita & Birgit ) demonstrerade sedan denna och alla dess möjligheter , de uppmanade också de närvarande att besöka sidan och även lämna material för införande.

Därefter informerade distriktets ordförande Lars Hedberg från PRO-riks höstmöte, bl.a. om den fortsatta kampen för rättvis beskattning av pensionärer. Som slutkläm hölls dragning på lotteriet. Därefter tackade ordförande för denna gång och hälsade alla välkomna till julfesten på Fluxen i december.

 

Text o Foto: Lennarth Södersten

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.