Stor Polisinsats efter Grovt rån mot hotell

03 NOV 2015
Skrivet av :

UPPDATERING: En stor och intensiv polisinsats från hela region Nord samarbetar efter att Hotell Lappland i Lycksele utsatts för ett grovt rån under natten mot tisdagen.

Polis meddelade att det hela rörde sig om ett grovt rån mot Hotell Lappland i Lycksele. Brottet ska ha inträffat vid tre på tisdagsmorgonen och platsen är nu avspärrad. Ingen ska dock ha skadats fysiskt i samband med händelsen.
20151103_ran_1755
Polisen är av utredningstekniska skäl i nuläget väldigt förtegna om detaljerna kring rånet. Exempelvis är det oklart hur många gärningsmännen är och hur rånet gått till väga.

Uppdatering:
Det var tidigt på tisdagsmorgonen som tre kostymklädda och beväpnade rånare överföll en anställd och tvingade till sig nyckeln till kassaskåpet. Polis larmades strax efter rånet och satte omedelbart in stora resurser i jakten på rånarna.
Enligt uppgifter till lokala media ska en polispatrull i Västerbottens län ha tagit upp jakten på en bil med de misstänkta rånarna. I det ärendet ska även patruller från Örnsköldsvik och Sollefteå ha varit delaktiga.
De misstänkta gärningsmännen kunde dock gripas i Västerbottens län efter en bilfärd i stundtals mycket höga hastigheter. Detta efter att polisen lagt ut en spikmatta.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.